U bevindt zich hier:Home > Vacature Pianist(e)

Pianist Vocal Group Perfect Sound in Valkenswaard

 

Vocal Group Perfect Sound in Valkenswaard is op zoek naar een enthousiaste pianist(e) die het koor wil begeleiden tijdens de repetities en optredens. Onze huidige pianiste stopt er helaas mee, en we zoeken per direct een opvolger. 

 

Omschrijving vacature

Als pianist(e) ondersteun je de dirigent tijdens onze repetities op een digitale piano. We repeteren op de woensdagavonden van 20.15 h tot 22.30 h in Dommelen. Tijdens uitvoeringen zorg je voor de begeleiding van het koor. Je kunt noten van de bladmuziek van verschillende partijen voorspelen. We vragen geen uitgebreide ervaring, maar wel een enthousiaste pianist(e) die veel zin heeft om samen te werken met een leuk koor en professionele dirigent. Vanzelfsprekend staat er ook een vergoeding tegenover. 

 

Achtergrond Vocal Group Perfect Sound

Vocal Group Perfect Sound is een actief gemengd koor. We zingen zowel Engels- als Nederlandstalig. Samen muziek maken met de dirigent en pianist is belangrijk voor ons. We houden van een uitdaging, maar ook van gezelligheid. Meer info via onze website: https://www.perfectsound.org 

 

Contact

Ben je geïnteresseerd in deze vacature?

Neem dan contact op met Jeannet Sondag

(secr.perfectsound@gmail.com of 06 12442526).

Last edited:
top